nl en 

Job Boersma Fotografie


Job Boersma is geboren in Veenhuizen. Hij groeide op in Amsterdam, Osdorp en Breda en deed de zeventiger jaren in Zwolle. Boersma Studeerde Human Resources in Kampen. Sinds 1988 volgde hij zijn camera om zijn angsten te overwinnen. Hij was professioneel fotograaf van 1989 tot 2013 voordat hij stopte met fotografie. In 2014 is hij begonnen met werken in de staatsgevangenis van Zwolle. Sinds dat moment probeert hij het leven van gevangenen en mensen die verslaafd zijn aan drugs of alcohol en personen met psychiatrische problemen beter te maken. 

Job Boersma startte PulpdeLuxeMagazine in 2010 en werkt samen met de finefleur van creatieven all over the world om PdLM 4 keer per jaar mogelijk te maken. PdLM is uw luxe manier van overleven en probeert een mooiere plek te maken van deze wereld.

In Januari 2018 is Job Boersma opnieuw begonnen met fotografie met een professionele inslag. Dat gezegd hebbende, integratie en rehabilitatie komen eerst. Fotografie is geen beroep, maar een manier om te leven. 

Opdrachtgevers: Playboy, Viva, Veronica, HP/deTijd, Webber, Provincie Overijssel, Provincie Gelderland, Hair Today, Mercedes Magazine, Van Lanschot Bankiers, Overijssels Landschap, Wieler Revue, Dans, Philips, BAM, Launderette, Margriet, Zin, PulpdeLuxeMagazine, etc.

Job Boersma Amer 39 8032GL Zwolle

06 22498775

jobboersma1@gmail.com

Kvknr 70679436

Job Boersma Fotografie

Stadschappen

Architectuur

Kapsel

Portret

Oto-grafie

Kunst en cultuur

Landschap

Mode

Reportages

PulpdeLuxeMagazine

Nieuws